Savjetovanja

Osiguravamo stručna savjetovanja i podršku s ciljem maksimalnog iskorištavanja genetike u postizanju optimalnog zdravlja.

Konzultacije o genetičkim testovima i prevenciji bolesti

Pružamo informirane preporuke za genetička testiranja koja procjenjuju rizik od bolesti kod zdravih osoba, potičući pravovremene preventivne mjere radi smanjenja ukupnog rizika.

Genetičko savjetovanje

Genetičko savjetovanje je omogućeno u suradnji s Gineko Centrom. Savjetovanje podrazumijeva, ovisno o potrebi, preporuku za genetičko testiranje, objašnjenje značaja rezultata testiranja i pomoć u razumijevanju osobnog genetičkog rizika i rizika za članove obitelji.

Konzultacije za osobe koje planiraju obitelj

Pružamo detaljna objašnjenja genetičkih testova koji pomažu u procjeni rizika od prijenosa genetičkih bolesti na potomstvo te testova koji se mogu obaviti tijekom trudnoće. 

Konzultacije za parove suočene s neplodnošću

Pružamo detaljna objašnjenja genetičkih testova koji pomažu identificirati mogući uzrok poteškoća u začeću, ponavljajućih spontanih pobačaja i/ili održavanju trudnoće.

 

Naš tim stručnjaka posvećen je pružanju kvalitetnih informacija i podrške u vezi s genetikom. Sa strašću prema genetici, mi smo tu da vam pružimo jasne, razumljive informacije o vašoj genetici.

Stručni tim

Dr. sc. Tamara Žigman, dr. med, subspecijalist medicinske genetike

Dr. sc. Ivana Kolčić, dr. med, specijalist epidemiologije

 

Monika Logara Klarić, mag.biol.mol, molekularni biolog

 

 

Za dodatne informacije i pitanja slobodno nam se obratite!

Napomene:

Savjetovanja ne uključuju liječničke preglede.

NAZOVI